Livrare gratuita la comenzi de peste 400 de lei.
Retur rapid si simplu in 14 zile.
0 Coș de cumpărături
Adăugat în coș
  Aveți produse in coș
  Aveți 1 produse in coș
   Total

   Politica de Livrare si Retur - Va rugam sa cititi aceasta politica inainte de efectuarea comenzii pe site-ul www.lunahome.ro®!

   1. Ce se intampla dupa plasarea unei comenzi pe site-ul nostru?

   Comanda se proceseaza in termen de 1 pana la 5 zile lucratoare, timp in care un coleg de-al nostru verifica disponibilitatea si starea produselor.

   Operatorul Lunahome.ro® va suna si informa clientul despre stocul real, despre starea produselor si, de asemenea, despre modalitatea si timpul de livrare.

   In final, daca totul este in regula coletul va pleca spre client si va ajunge în maxim 48 de ore.

        2. Politica de retur Lunahome.ro®

   In cazul în care doriti sa anulati o comanda sau sa va retrageti din contract inainte ca produsele sa fie efectiv livrate, va rugam sa contactati Lunahome.ro® la numarul de telefon 0372 838 130 sau la adresa de mail: contact@lunahome.ro.

   Potrivit legislatiei din Romania, articolul 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor.

   Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice!

   Termenii si conditiile de returnare a produselor

   Daca doriti sa va retrageti din Contract dupa ce produsele v-au fost livrate, trebuie sa solicitati in scris acest fapt la adresa de mail: contact@lunahome.ro si sa specificati in mod clar ce produse doriti sa returnati, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea lor. Cererile trimise dupa aceasta perioada nu sunt valabile. Un operator Lunahome.ro® va va contacta pentru a stabilii detaliile legate de returnarea produselor in termen de 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii.

   Produsele trebuie returnate in starea de produs nou si insotite de toate accesoriile aferente, documentele originale, in ambalajul lor original, daca este posibil. Pentru produsele returnate conform prezentei Politici de retur trebuie sa suportati integral costurile legate de returnarea acestora.

   Va rugam sa aveti in vedere ca, in calitate de consumator, sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora . Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, prezinta urme de montaj, uzura sau folosire, zgarieturi, este murdar sau are feronerie lipsa si nu poate fi revandut ca un produs nou, se va percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat.

   Lunahome.ro® va rambursa contravaloarea produselor returnate in termen de 14 zile de la receptionarea produselor in depozitul nostru,  prin transfer bancar intr-un cont in lei indicat de dumneavoastra pe adresa de mail, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

   In toate cazurile nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a rambursarii.

   Costul de transport se plateste astfel: daca returul se face prin intermediul firmei de curierat indicat de Lunahome.ro®, costul de retur se scade din suma de rambursat, iar daca returul se face printr-o alta firma de curierat decat cea indicata de Lunahome.ro®, clientul va plati  transportul.

   Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur, cade in sarcina dumneavoastra. La receptia produsului returnat se intocmeste un proces verbal de constatare si se fac fotografii pentru a putea face dovada diminuarii valorii produselor (daca este cazul).

   La primirea coletului, va rugam sa verificati integralitatea  ambalajului. In cazul in care coletul prezinta ambalajul deteriorat in momentul receptionarii acestuia, este obligatorie incheierea unui proces verbal cu livratorul, in care sa se constate livrarea cu ambalajul deteriorat.

   In cazul produselor care au specificata pe nota de transport “deschidere colet la livrare” este obligatoriu verificarea completa a produselor in momentul livrarii. Pentru aceste produse semnarea documentelor de transport implica acceptarea acestora si a calitatii lor. Orice reclamatie ulterioara cu privire la eventualele deteriorari ale produselor datorita transportului sunt nule.

   Acceptarea produselor

   Pentru produsele vandute si livrate de Lunahome.ro®,  cumparatorul beneficiaza de returul produselor in termen de 14 zile. Clientul are obligatia sa sesizeze in scris la adresa de mail contact@lunahome.ro, orice defectare sau lipsa a componentelor produselor in termen de 5 zile de la receptionarea acestora.

   Clientul are obligatia sa verifice integritatea elementelor inainte de asamblare si sa nu monteze produsul in cazul in care constata defecte ale produsului sau elementelor din produs. Asamblarea produsului in aceste conditii atrage dupa sine pierderea dreptului de retur. Prin montarea produselor care au fost livrate se intelege acordul dumneavoastra privind conditiile de utilizare, ceea ce inseamna ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor.

   Costurile de retur

   Costul transportului de retur (care se va achita in modalitatile descrise mai sus), sunt dupa cum urmeaza:

   20 lei pentru produsele cu valoare cuprinsa intre 1 si 99 lei

   30 lei pentru FIECARE COLET in cazul produselor cu valoare cuprinsa intre 100 si 799 lei, cu exceptia produselor de mobilier cu colete care depasesc lungimea de 160 cm pe cel putin o latura (considerate agabaritice)

   70 lei pentru FIECARE COLET in cazul produselor cu valoare mai mare de 800 lei

   70 lei pentru FIECARE COLET pentru produsele de mobilier ccolete care depasesc lungimea de 160 cm pe cel putin o latura (considerate agabaritice).

   * In anumite perioade avem diferite promotii prin care oferim transport gratuit comenzilor care depasesc un anumit plafon. Toate ofertele vor fi afisate la loc vizibil pe site. In contextul in care comanda dvs. a beneficiat de transport gratuit, in cazul returului, preturile de mai sus raman valabile. 

   ATENTIE! Politica pentru colete refuzate dupa livrare.

   In cazul refuzarii coletului dupa ce s-a efectuat comanda de catre client, acesta se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea costului pentru transportul tur-retur.

   NU primim retururi prin Posta Romana! Produsul de returnat, poate fi trimis prin orice firma de curierat, costul transportului fiind suportat de catre client! Va rugam sa ne consultati in legatura cu firma de curierat folosita. De asemenea inainte de a trimite un retur va rugam sa ne contactati pentru a va comunica adresa depozitului nostru la care produsul sa fie returnat.

   www.lunahome.ro® isi rezerva dreptul de a refuza returnarile expediate sau comunicate dupa limita perioadei de returnare sau articolele care nu se afla in aceeasi stare in care au fost primite.

   Pentru alte informatii legate de returul produselor, ne puteti contacta pe contact@lunahome.ro sau la tel: 0372 838 130.

   * Pentru a completa formularul de retur apăsați AICI

   x