Descoperă sute de produse la preț de outlet!
0 Coș de cumpărături
Adăugat în coș
  Aveți produse in coș
  Aveți 1 produse in coș
   Total
   Politica de Livrare și Retur - Vã rugam să citiți aceastã politicã înainte de efectuarea comenzii pe site-ul www.lunahome.ro!

    

   I. Ce se întâmplă după plasarea unei comenzi pe site-ul nostru? 

   Comanda se procesează în termen de 1-7 zile lucrătoare, timp în care un coleg de-al nostru verifică disponibilitatea și starea produselor.

   Colegul nostru va suna și informa clientul despre stocul real, despre starea produselor și, de asemenea, despre modalitatea și timpul de livrare.
   În final, dacă totul este în regulă coletul va pleca spre client și va ajunge în maxim 48 de ore.

    

   II. Cum procedăm în cazul unui retur?

   Returul oricărui produs se va efectua în aceleași condiții decente în care ați primit coletul cu produsul (nu deteriorat, nu folosit, etc). 

   Puteți returna produsul în termen de 14 zile de la primirea comenzii! 

   În cazul în care cumpărătorul realizează că produsul achiziționat nu este ceea ce și-a dorit, acesta are posibilitatea de a returna produsul respectiv optând pentru una din variante:

   1. Returnarea banilor în contul bancar personal.

   2. Înlocuirea produsului cu un altul (în limita stocului disponibil la momentul primirii de către magazin a coletului), diferențele de preț ale acestuia fiind discutate și achitate după caz.

   Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice!

   Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea comenzii urmând una dintre procedurile menționate anterior. 

   Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele si instrucțiunile intacte, fără semne de folosire, iar acolo unde este cazul, cu documentele care l-au însoțit (factura fiscală) în original în scopul stornării. De asemenea, returul se va face prin curierul cu care colaborează SC Hobby Home&Deco SRL.

   Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Costul transportului returului va fi suportat de cumpărător. În cazul unui retur acceptat, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei sau pentru rambursarea contravalorii produsului in contul bancar.

   Taxele de transport revin în sarcina clientului.

    

   ATENTIE! Politica pentru colete refuzate dupa livrare.

   In cazul refuzarii coletului dupa ce s-a efectuat comanda de catre client, acesta se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea costului pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incalca prevederile  "Termeni si conditii" de pe acest site.

   NU primim retururi prin Posta Romana! Produsul de returnat, poate fi trimis prin orice firma de curierat, costul transportului fiind suportat de catre client! Va rugam sa ne consultati in legatura cu firma de curierat folosita. De asemenea inainte de a trimite un retur va rugam sa ne contactati pentru a va comunica adresa depozitului nostru la care produsul sa fie returnat. 

   www.lunahome.ro îsi rezervă dreptul de a refuza returnările expediate sau comunicate după limita perioadei de returnare sau articolele care nu se află în aceeaşi stare în care au fost primite. 

    

   Pentru alte informatii legate de returul produselor, ne puteti contacta pe contact@lunahome.ro sau la tel: 0770 768 968.

   x