📞+40 372 838 130, L-V: 09:00 - 17:00_______________________________________________ ⛟ Livrare gratuita la comenzile peste 300 lei
0 Coș de cumpărături
Adăugat în coș
    Aveți produse in coș
    Aveți 1 produse in coș
      Total

      Politica de Confidentialitate

      Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

      Prezenta Notificare despre confidentialitate se aplica din data de 25 mai 2018, cand Regulamentul general privind protectia datelor („RGPD”), destinat unificarii si consolidarii protectiei datelor in intreaga Uniune Europeana, a intrat in vigoare.

       

       

      Din perspectiva reglementarilor privind protectia datelor, SC Hobby Home&Deco SRL, care detine platforma web www.lunahome.ro este „operatorul de date” Identitatea si detaliile noastre de contact sunt:

       

       

       

      Operator date: SC Hobby Home&Deco SRL

      Adresa:  Str 9 Mai Nr 33 Sibiu, Jud. Sibiu, Romania

      Nr. Registrul Comertului:  J32/869/2018

      Telefon:  +40 770 768 968

       

      Site web: www.lunahome.ro

       

       

       

      Aceasta Notificare a fost creata pentru a informa persoanele („Persoanele vizate”) despre datele cu caracter personal colectate de catre SC Hobby Home&Deco SRL in decursul activitatii sale, motivul prelucrarii si felul in care sunt utilizate astfel de date.

       

       

       

      Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica aceasta instiintare privind confidentialitatea, precum si Politica noastra privind Protectia datelor cu caracter personal la anumite intervale de timp.

       

       

       

      Cum colectam Datele cu caracter personal?

       

      Colectam datele cu caracter personal pe care ni le oferiti direct, prin completarea formularului prin care vi se solicita informatii in legatura cu produsele noastre, pe site-urile www.lunahome.ro® sau in timp ce ne vizitati ori va intalniti cu consultantii nostri in magazin.

       

      Colectam, de asemenea, date cu caracter personal de la dvs. sau de la organizatia dvs. in timpul executarii contractelor.

       

       

      1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

       

      www.lunahome.ro®, magazin online cu articole de mobilier si decoratiuni, produse mobilier gradina, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client care achizitioneaza produsele comercializate de SC Hobby Home&Deco SRL.

       

      Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, www.lunahome.ro® administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

       

      Orice informatie furnizata de catre comparator va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de www.lunahome.ro® in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

       

      Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date la cererea dumneavoastra scrisa prin email si trimisa la adresa office@lunahome.ro

       

       

       

      1. Scopul colectarii datelor

       

      Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator magazinului online www.lunahome.ro®, vor ramane in proprietatea www.lunahome.ro®. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti si se folosesc exclusiv pentru emiterea facturilor fiscale. De asemenea, cumparatorul este direct raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator si parola si este de acord sa-si asume intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site-ul www.lunahome.ro® cu contul si parola respectiva. In cazul in care cumparatorul suspecteaza ca, din diverse motive imputabile sau nu acestuia, confidentialitatea acestor date de acces este in pericol, este rugat sa ne contacteze la nr de tel:  +40 770 768 968   sau pe adresa de e-mail: contact@lunahome.ro

       

      Datele  si informatiile colectate privesc de regula date primare necesare scopului descris anterior, respectiv: nume, prenume, data nasterii, domiciliul, telefonul, e-mail, serie buletin, cnp. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate. Aceste date se stocheaza pe periodele de valabilitate a comenzilor (emitere - livrare). De asemenea, datele se vor tine si pe durata arhivarii documentelor potrivit normelor in vigoare si pana la exercitarea dreptului de opozitie conform art. 15 (2) din legea 677/2001.

       

       

       

      Completarea formularului de creare de cont sau de comanda cu datele dumneavoastra presupune acordul implicit si neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date www.lunahome.ro®.

       

       

       

      Renuntarea la actiunea de a completa formularele de creare de cont si / sau de comanda cu datele dvs. este asimilat refuzului dvs. privind cumpararea produselor oferite de www.lunahome.ro®.

       

       

       

      1. Securitatea datelor colectate si procesate

       

      www.lunahome.ro® utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate angajatiilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal al clientiilor, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

       

      Inregistrarea si autentificarea pe www.lunahome.ro® implica ID si parola.

       

       

       

      1. Feedback si reclamatii

       

      Utilizatorii www.lunahome.ro® pot trimite intrebari, reclamatii si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact, social media (pe pagina noastra de facebook), email (contact@lunahome.ro) si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al clientilor.

      x